Nezadovoljni ste ljubavnom situacijom?

Nezadovoljni ste ljubavnom situacijom, može li horoskop pomoći vječitim čekanjem na onog ili onu pravu ili pak stanjem veze i odnosa u kojem se nalazite. A niste baš sigurni ni kako da se pomaknete s mrtve točke i stvari se poprave na bolje. Na neke stvari uvelike možemo utjecati sami, na neke baš nimalo, no jeste li razmišljali da zavirite u karte i doznate što vam na sve ima reći ljubavni tarot?

U odnosu na klasično gatanje iz tarot karata, ljubavni tarot ne razlikuje se uvelike, osim što će se osoba koja vam karte bude otvarala, zajedno sa vama samima fokusirati isključivo na vašu ljubavnu situaciju, a onda to karte i priupitati. Kako bi se postigla što bolja i opuštenija atmosfera, ovakva vrsta otvaranja često će biti popraćena upaljenom svijećom crvene boje koja simbolizira ljubav ili svježim pupoljcima cvijeća kao simbolom novog ljubavnog početka.

Mogućnosti otvaranja ljubavnog tarota je nekoliko pa ono tako može značiti otvaranje s tri karte koje će vam dati odgovore koji se odnose na prošlost, sadašnjost i budućnost vaše ljubavne situacije koja će se kroz značenje i interpretaciju dobivenih karata iskristalizirati i dati vam odgovore. Ukoliko imate zahtjevniju ljubavnu situaciju, osoba koja vam bude čitala tarot karte nastojat će vam pomoći da ljubavne nedoumice riješite kroz nešto zahtjevnije otvaranje špila karata osvrćući se pritom ne samo na problem koji vas muči već i na vaše cjelokupno emotivno stanje, usmjeravajući vas kojim putem u budućnosti ići kako ljubavne greške više ne biste ponavljali.

No bez obzira kakve odgovore vam ljubavni tarot pružio i što vam je možda u zvijezdama zapisano, ne možete očekivati da vam se dok sjedite i čekate ljubav jednostavno dogodi. Ali poslušati savjete koje su pred vas iznijele karte i slijediti savjete tarot majstora koji vam je izvršio čitanje istih može biti dobar početak na putu do ljubavne sreće.

Izvor: http://astrotarot.eu/tarot/relationship.php